Affiliates

Help Seniorenvoordeelpas met het werven van nieuwe leden!

De Seniorenvoordeelpas is een kortingspas voor 50-plussers. De pas wordt uitgegeven door Senicom B.V. en verkocht aan iedereen binnen de doelgroep 55-plussers in Nederland en België. Momenteel hebben de Seniorenvoordeelpas en Seniorenvoordeelkaart samen meer dan 100.000 leden en dit aantal groeit iedere maand met eenzelfde 5.000 leden. Onder de pashouders bevindt zich een doorsnee afspiegeling van de Nederlandse en Belgiesche 50-plussers. Wat zij gemeen hebben is hun leeftijd en de mogelijkheid hen te binden met korting.

Seniorenvoordeelpas werft nieuwe leden door middel van de inzet van verschillende on- en offline marketing kanalen, zoals Facebook, e-maildatabases, content publishers, advertenties in kranten en dagbladen en nog veel meer.

Bent u publisher en heeft u een groot bereik binnen onze doelgroep?
Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verkeersbronnen en publishers om onze database aan leden verder uit te breiden. Beschik je over eigen e-maildatabases, heb je een grote Facebook community of een eigen content website/platform met een significant groot bereik binnen onze doelgroep? Dan kan je bijdragen aan de groei van onze ledendatabase en daarvoor beloont worden per geworven pashouder!

Hebben we uw interesse gewekt?

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.