Ontvang nu €120 geld terug bij groene stroom van Welkom energie
€120,-
Online
Welkom energie

Ontvang nu €120 geld terug bij groene stroom van Welkom energie

Bij afsluiting van een 1-jarig groene stroom en groen gas contract ontvang je nu €120,- terugbetaal korting met je Seniorenvoordeelpas! Daarnaast ontvang je ook nog eens de aankoopwaarde van jouw Seniorenvoordeelpas (€29,95) direct teruggestort op jouw rekening. Dus ga voor groen en sociaal verantwoord en pak deze korting!

 

Directe link

  • 100% scherpe tarieven
  • 100% groene energie
  • 100% sociaal verantwoord
  • Concurrerende prijzen

Groene energie

Elektriciteit en gas zijn zo normaal dat we er niet meer bij stilstaan waar het nu eigenlijk vandaan komt.  En toch moet je opletten; je krijgt nog veel stroom van kool- of oliegestookte centrales. Zelfs als er geroepen wordt dat je groene energie krijgt, kan het zo zijn dat het best tegenvalt met de milieubelasting van de opwek daarvan. De grote producenten van energie, Essent, Eneco en Nuon, hebben nog steeds centrales in gebruik die natuurlijke hulpbronnen uitputten. 

Welkom energie doet dit anders!

Wat doen Welkom Energie er aan om jou te voorzien van groene energie? Je stroomverbruik is afkomstig uit windparken uit Europa. Dat is gecertificeerd en daarmee garanderen we dat jouw stroom ook daadwerkelijk groen is en van een betrouwbare bron komt. De CO2 uitstoot van je gasverbruik compenseren we. Dat doen we met Carbon Credits van projecten die aantoonbaar zijn en op basis van duurzame initiatieven CO2 uitstoot realiseren. De initiatieven zijn te controleren vanwege de Gold Standard die onze certificaten hebben. 

Bekijk hier de voorwaarden voor deze korting.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Inloggen

Bent u lid? Log dan met je gegevens in op ons kortingsplatform. Ben je geen lid? Klik dan rechts bovenin in het scherm op de button 'Word lid'.

Waarom onze pas?

  • Exclusieve kortingen bij webwinkels, lokale winkels, restaurants, sportlocaties, uitjes en vakanties
  • Een kosteloze jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole
  • Tijdelijk 15 voordeelvouchers cadeau t.w.v. €100,-
17122950 ,-
Totaal bespaard samen met alle 114153 leden

Word lid