Ontvang 10% korting op alle dranken bij Grand Café Premier!
10%
Lokaal
Grand Café Premier

Ontvang 10% korting op alle dranken bij Grand Café Premier!

Café Premier is al sinds 1993 HET meest toonaangevende Café van Ede en omstreken. Wij zijn gevestigd aan het Museumplein, het uitgaansplein van Ede, direct achter de winkelstraat.

Lokale korting

  • Voor ieder wat wils
  • Heerlijk genieten

Café Premier

Café Premier is al sinds 1993 HET meest toonaangevende Café van Ede en omstreken. Wij zijn gevestigd aan het Museumplein, het uitgaansplein van Ede, direct achter de winkelstraat. In een ongedwongen sfeer kun je bij ons heerlijk genieten van de lekkerste koffie of gezellig borrelen met familie, vrienden of collega’s. Wil je in het weekend lekker uitgaan en dansen? Dan kan je uiteraard ook bij ons terecht!
 

Bij mooi weer kun je heerlijk genieten van een drankje op ons uitgebreide zonnige terras, waar wij extra lang de zon hebben! Maar ook op de wat koelere dagen kun je bij ons op het terras zitten, want wij beschikken over een verwarmd terras. Dus, Café Premier biedt voor elk wat wils, van jong tot oud. Wij heten je van harte welkom!

Selecteer een winkel

Inloggen

Bent u lid? Log dan met je gegevens in op ons kortingsplatform. Ben je geen lid? Klik dan rechts bovenin in het scherm op de button 'Word lid'.

Waarom onze pas?

  • Exclusieve kortingen bij webwinkels, lokale winkels, restaurants, sportlocaties, uitjes en vakanties
  • Een kosteloze jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole
  • Tijdelijk 15 voordeelvouchers cadeau t.w.v. €100,-
  • Bespaar €500 per jaar
20222400 ,-
Totaal bespaard samen met alle 134816 leden

Word lid