Ontvang 10,5% geld terug op je online aankoop bij Somfy!
10,5%
Online
Somfy

Ontvang 10,5% geld terug op je online aankoop bij Somfy!

Ontdek alle Somfy smart home oplossingen voor elektrische zonwering, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren, hekken, verlichting en huisbeveiliging​! Nu tot 10,5% korting op je online aankoop bij Somfy.

Laat cashback zien

  • Gratis verzending
  • Officiële webshop
  • Innovatieve producten
  • Makkelijke besturing

Somfy

Somfy is marktleider van gemotoriseerde oplossingen en specialist in Smart Home producten voor in en rondom het huis. Smart home van Somfy is huisautomatisering op z’n best: handmatig of automatisch bedienen van elektrische apparaten waar u ook bent. Somfy zorgt dat ervoor dat thuis, op kantoor, in de zorg- en leeromgeving ‘huis en haard’ altijd veilig en comfortabel zijn.

Met één druk op de knop passen alle bewegende elementen in de thuis- of kantooromgeving zich volledig aan naar de situatie die op dat moment gewenst is. Met TaHoma, de webgebaseerde oplossing van Somfy, besturen gebruikers hun Smart home systeem vanaf ieder locatie en op ieder moment, vanaf hun smartphone of tablet-pc. Bezoek ook het Somfy House, waar je een demonstratie van de producten kunt krijgen en met al je vragen terecht kunt.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Inloggen

Bent u lid? Log dan met je gegevens in op ons kortingsplatform. Ben je geen lid? Klik dan rechts bovenin in het scherm op de button 'Word lid'.

Waarom onze pas?

  • Exclusieve kortingen bij webwinkels, lokale winkels, restaurants, sportlocaties, uitjes en vakanties
  • Een kosteloze jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole
  • Tijdelijk 15 voordeelvouchers cadeau t.w.v. €100,-
18858900 ,-
Totaal bespaard samen met alle 125726 leden

Word lid