Partner worden

Seniorenvoordeelpas is een onderdeel van Senicom B.V.. Senicom is ontstaan uit de als maar groeiende vraag naar specifieke tools om de 50-plus doelgroep te bereiken. Door de jarenlange kennis van marktonderzoek en online marketing samen te voegen hebben we een unieke propositie qua kennis en ervaring in de markt.

In 2020 hebben we in Nederland en Vlaanderen meer dan 7.000.000 55-plussers. Senicom B.V. richt zich op het ontwikkelen van online concepten voor deze zeer interessante doelgroep. De 50-plusser van nu is actief, staat midden in het leven en wil van alles en nog wat ondernemen. In veel van de gevallen is het startpunt tegenwoordig online. Alleen al op Facebook bevinden zich meer dan 2.100.000 50-plussers, dit is nog maar een deel van de 50-plussers die actief online is.

Senicom B.V. heeft diverse eigen online-concepten. Door middel van deze concepten zijn wij in staat de doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap te bereiken, met als doelstelling de betreffende persoon op korte en/of lange termijn bewust te laten kiezen voor een van onze partners. Want alleen als consumenten bewust voor iets kiezen leg je de eerste steen voor een lange termijn relatie. En zeker bij deze doelgroep is dat wat telt!

Aanmelden als partner